Str. Gh. Tatulescu, nr. 10-12, Focsani, Romania

Ce echipament pentru echilibrarea turbosuflantelor folosim?

Echilibrarea turbosuflantelor

Echipament modern

1

TB Sonio a fost dezvoltata special pentru serviciul de reparatii turbosuflante. Masina este capabila sa echilibreze o gama mare de ansambluri centrale cu roti de turbina de pana la 130 mm si roti compresor de pana la 153 mm Utilajul permite masurare rapida si exacta a dezechilibrului permitand testarea la turatii de pana la 250.000 rpm.

Echilibrarea turbosuflantelor

Corectia este realizata manual de catre operator prin slefuire la piulita rotii compresor. Prin afisarea confortabila a valorilor masurate aferente dezechilibrului este permisa o corectare precisa direct pe masina, chiar fara indepartarea ansamblului central. Aceasta genereaza perioade reduse de echilibrare. Pozitia campului magnetic pe ax sau pe piulita este determinata de catre un sensor patent Schenck, conectat la unitatea de masura.

Aceasta este baza suportului grafic pentru indexarea manuala a rotii compresor prin rotirea manuala a rotorului in sensul de rotatie. Aceasta functie de indexare reduce perioada de lucru si minimizeaza erorile de operare

Avantaje

1
 • Precizie ridicata de masurare pentru tolerante din ce in ce mai reduse in industria de turbosuflante si nevoia crescanda de confort vizand turbosuflante silentioase si rulare fina;
 • Operare simpla si sigura a masinii datorita conceptului ergonomic;
 • Cel mai inalt standard de siguranta;
 • CAB950 SmartTouch – metoda simpla de operare si cea mai inalta performanta de masurare;
 • Masurarea dezechilibrului in intreg intervalul de turatii – fara numar fix de turatii, fara masurari selective;
 • Precizie inalta de pozitionare.

Datorita conceptului ergonomic al echipamentului TBsonio, operarea acestuia este simpla si rezultatele echilibrarii de inalta calitate. Totodata, acesta este prevazut cu un dispozitiv patentat – “ajutorul de rotatie”, pentru a masura si identifica unghiul precis al dezechilibrului fara a fi nevoie de o a doua sau chiar a treia cursa de masurare pentru a reusi echilibrarea blocului principal.

Curatenia asigura calitate

TBsonio este conceput astfel incat, uleiul rezidual colectat in vana in urma demontarii blocului principal al turbinei, zona de lucru ramane curata, ceea ce asigura si garanteaza evitarea oricarei contaminari a mediului de lucru cu scurgeri de ulei necontrolate.

CAB950 Smart Touch

1

Echipamentul nostru TBsonio, este insotiti de un dispozitiv profesionist de masurare CAB950Smart Touch, ce a fost dezvoltat pentru utilizatorii profesionisti si asigura perfectiunea tehnica si usurinta in utilizare.

Pentru a atinge precizia maxima de echilibrare a turbinelor, specialistii Turboservice calibreaza echipamentul pentru fiecare tip nou de bloc principal ce ajunge in service.

Ți s-a stricat turbosuflanta sau dă semne de defecțiune? 

Ai nevoie de o reparație urgentă?

Sună chiar ACUM la numărul de telefon 0770 153 713

GARANȚIE  12 Luni FĂRĂ Limită de KM

Echipamentul TBsonio indeplineste, din toate punctele de vedere, cerintele celei mai noi directive in materie de masini, respectiv 42/2006/CE, valabila de la inceputul anului 2010, si este certificate CE.

In cazul echilibrarii la turatii mari, este foarte importanta protectia masiva care confera siguranta in cazul exploziei unui turbocompresor. Pentru TBsonio, se respecta cea mai inalta clasa de protectie posibila, respective clasa D impusa de ISO 7475, care asigura prinderea/fixarea oricaror piese care s-ar putea desprinde in conditii de mare viteza.

Reparatii turbine
HAI SA-TI FACEM TURBINA CA NOUA, ITI OFERIM GARANTIE 1 AN, FARA LIMITA DE KM

Completeaza formularul, trimite-ne turbina prin curier si ti-o vom repara in cel mai scurt timp

  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

  Nu ai timp sa completezi formularul?
  Contacteaza-ne telefonic chiar acum !

  +40 770 153 713

  Sau scrie-ne direct pe whatsapp
  Reconditionare turbine
  Preferinte de confidentialitate
  Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.