...
Str. Vrancei nr. 33, Focsani, Romania

Procesul reconditionarii turbinelor

demontarea echipamentului turbo
curatarea elementelor componente
inlocuirea pieselor defecte cu piese noi
echilibrarea dinamica a ansamblului central
testare si verificare finala a turbinei
montarea definitiva a echipamentului turbo

Specialistii Turboservice ti-au pregatit o serie de informatii utile privind procesul de reparare a turbosuflantelor. Asa cum am scris intr-un articol anterior si anume “CUM ITI DAI SEAMA CA TURBOSUFLANTA ESTE DEFECTA? CAUZE SI SIMPTOME”, veti stii daca turbosuflanta este cea care nu mai functioneaza in parametri normali sau nu. Este foarte important totusi, pentru stabilirea unui diagnostic corect sa apelati la opinia unui specialist inainte de stabilirea oricarei concluzii.

In procesul de reparare a turbosuflantelor pasii principali sunt urmatorii, dar pot varia in functie de specificul fiecarui caz in parte:

Ți s-a stricat turbosuflanta sau dă semne de defecțiune? 

Ai nevoie de o reparație urgentă?

Sună chiar ACUM la numărul de telefon 0770 153 713

GARANȚIE  12 Luni FĂRĂ Limită de KM

1. Demontare echipamentului turbo
1

Demontarea echipamentului se poate face de catre noi, de un service sau chiar de dumneavoastra. Daca demontarea nu a avut loc la noi, puteti sa ne contactati, sa ne spuneti modelul acesteia si sa o trimiteti la noi prin serviciul de curierat. Odata primita, turbina va fi  demontata si vom incepe inspectia pentru determinarea componentelor defecte . Veti fi apoi contactati si veti primi o estimare a cu costurile reparatiei.

3. Inlocuirea pieselor defecte cu piese noi
1

Piesele care au fost identificate a fi uzate, defecte, se inlocuiesc cu piese noi.

5. Testarea si verificarea finala a turbinei
1

Tinem sa mentionam ca testarea si verificarea finala este un pas foarte important. Sistemul VTR 100 pe care il folosim la acest pas, este un banc de testarea geometriei variabile a turbocompresoarelor care impreuna cu testerul AT100 permite reglarea actuatorilor comandati in vacum sau presiune precum si a celor electronici.

2. Curatarea elementelor componente
1

Daca sunteti de acord cu oferta noastra, unul dintre specialistii nostri se va ocupa de curatarea turbinei . Se face o inspectie tehnica amanuntita a tuturor pieselor componente pentru a determina piesele defecte sau uzate precum si cauzele deteriorarii acestora.

4. Echilibrarea dinamica a ansamblului central
1

Un pas foarte important in reconditionarea turbinelor este echilibrarea dinamica a ansamblului central. Turboservice detine un utilaj special de echilibrare la turatii de pana la 25000 rpm in vederea minimizarii nivelului de vibratii. . Astfel, la final turbocompresorul dumneavoastra va fi similar unui torbocompresor nou.

6. Montarea definitiva a echipamentului turbo
1

Dupa finalizarea testelor, turbina este gata de a fi remontata pe autovehicol.

Reparatii turbine
HAI SA-TI FACEM TURBINA CA NOUA, ITI OFERIM GARANTIE 1 AN, FARA LIMITA DE KM

Completeaza formularul, trimite-ne turbina prin curier si ti-o vom repara in cel mai scurt timp

  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

  Nu ai timp sa completezi formularul?
  Contacteaza-ne telefonic chiar acum !

  +40 770 153 713

  Sau scrie-ne direct pe whatsapp
  Reconditionare turbine
  Preferinte de confidentialitate
  Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.
  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.