ahrefs-site-verification_5fb41e89fc0cdac84b9d1bdb02499deb24a8ab7c545086e4512cc8df7b842d38
Str. Gh. Tatulescu, nr. 10-12, Focsani, Romania

Esti pregatit de vacanta?

Pentru majoritatea dintre noi, preg─âtirea potrivit─â pentru c─âl─âtoriile de vacan╚Ť─â este mai mult despre ├«ncuierea valizelor ├«n portbagaj ╚Öi pornirea la drum catre destinatia aleasa dec├ót despre ├«ntre╚Ťinerea ma╚Öinii. Cu siguran╚Ť─â pentru toata lumea sezonul de vacan╚Ť─â este unul agitat. Cu toate acestea, un pic de planificare ├«n avans poate face diferen╚Ťa ├«n a ajunge la destina╚Ťie ├«n siguran╚Ť─â c├ót ╚Öi de a nu avea griji legate de acel ÔÇťoare este vreun service prin zon─â ├«n caz de se stric─â ma╚Öina pe drum?ÔÇŁ
Iat─â c├óteva sfaturi de baz─â pentru a v─â preg─âti ma╚Öina de vacan╚Ť─â. Prin ├«ngrijirea lucr─ârilor de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi verificare simple v─â pute╚Ťi bucura acum de o vacan╚Ť─â plin─â de condus f─âr─â griji.
Este important s─â v─â asigura╚Ťi c─â totul func╚Ťioneaz─â f─âr─â probleme. Exist─â c├óteva puncte cheie c─ârora trebuie s─â le acorda╚Ťi o aten╚Ťie deosebit─â:

Fluidele: Diferitele fluide de sub capot─â men╚Ťin mecanismele din ma╚Öin─â s─â nu se strice, ceea ce ├«nseamn─â c─â este vital s─â le verifica╚Ťi ╚Öi s─â le schimba╚Ťi, dac─â este necesar. Vorbim despre ulei, transmisie ╚Öi lichid de fr├ón─â. De asemenea, asigura╚Ťi-v─â c─â ave╚Ťi ╚Öi lichid de parbriz, pentru a v─â asigura cea mai bun─â vizibilitate pe traseul p├ón─â la destina╚Ťie.
Sistemul de r─âcire: Temperaturile extreme for╚Ťeaz─â sistemul de r─âcire s─â lucreze ore suplimentare. Aici va trebui s─â verifica╚Ťi antigelul, furtunurile ╚Öi radiatorul.

╚śterg─âtoarele de parbriz: ╚Öterg─âtoarele de parbriz necorespunz─âtoare sau defecte v─â pot aduce nepl─âceri pe timp de ploaie. Dac─â lamele sunt mai vechi de ╚Öase luni, este timpul s─â le schimbi cu altele noi.

Anvelopele: Anvelopele trebuie rotite ╚Öi inspectate. Ultimul lucru de care ave╚Ťi nevoie la drum lung, este s─â conduce╚Ťi anvelopele uzate. Acum este momentul s─â merge╚Ťi pe partea de precau╚Ťie ╚Öi s─â ├«nlocui╚Ťi anvelopele care sunt prea uzate. Ma╚Öina ta e gata de drum? Verifica╚Ťi ╚Öi presiunea anvelopelor conform specifica╚Ťiilor produc─âtorului, acest lucru ajut─â ╚Öi la economia de combustibil.

Farurile, semnalizarea ╚Öi luminile de fr├ón─â: i╚Ťi recomand─âm s─â cumperi becuri de calitate de la magazinele specializate, pentru a nu fi un motiv de ├«ngrijorare pe drum faptul ca se pot arde ├«n orice moment. Din punct de vedere legat, acestea trebuie sa fie obligatoriu func╚Ťionale.

Nu uita totuși de trusa medicală, extinctorul, triunghiurile de avertizare si vesta.
Dac─â ╚Ťi se pare ca ma╚Öina produce zgomote nejustificate, scoate fum sau alte fenomene ce nu ╚Ťi se par ├«n regul─â, sfatul nostru este s─â mergi din timp la un service

Reparatii turbine
HAI SA-TI FACEM TURBINA CA NOUA, ITI OFERIM GARANTIE 1 AN, FARA LIMITA DE KM

Completeaza formularul, trimite-ne turbina prin curier si ti-o vom repara in cel mai scurt timp

  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

  Nu ai timp sa completezi formularul?
  Contacteaza-ne telefonic chiar acum !

  +40 770 153 713

  Sau scrie-ne direct pe whatsapp
  Reconditionare turbine
  Preferinte de confidentialitate
  Atunci c├ónd vizita╚Ťi site-ul nostru web, acesta poate stoca informa╚Ťii prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub form─â de cookie-uri. Aici v─â pute╚Ťi modifica preferin╚Ťele de confiden╚Ťialitate. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experien╚Ťei dvs. pe site-ul nostru web ╚Öi asupra serviciilor pe care le oferim.